Hubo verf

Wist jij dit over schilderen? 3 tips en weetjes

Schilderen is helemaal niet zo moeilijk als sommige mensen denken. Zelf je muur, kozijnen of deur schilderen kan prima, als je maar weet wat je doet.

Wist je dat…

  • …verf tegenwoordig lang niet meer zo stinkt als vroeger? Dat is echt heel fijn. Een jaar of 15 geleden zaten er in de meeste verfsoorten nog oplosmiddelen waar je onder andere hoofdpijn van kon krijgen en in veel gevallen niet vrolijk van werd. De alternatieven op waterbasis waren toen kwalitatief nog niet zo goed. Dat is tegenwoordig veel beter, en dat maakt het prettiger en makkelijker om zelf te schilderen in en om het huis.
  • … je bij Hubo Loosduinen in 1 enkele workshop alle basistechnieken kunt leren voor een professioneel resultaat. Op 14 maart vindt deze workshop plaats in onze winkel.
  • …schilderen heel ontspannend kan zijn? Als het goed lukt natuurlijk. En dat gaat zeker lukken met onze workshop.

Hubo verf

Tijdens de workshop schildertechnieken ga je aan de slag om een goed resultaat te krijgen bij je schilderwerk. Er is een professional aanwezig om jou de fijne kneepjes van het schildervak uit te leggen! Naast een stukje theorie pak je ook de kwast op om schildertechnieken te oefenen.

In het kort:

  • Uitleg van verschillende materialen, gereedschappen en diverse soorten verf
  • Hoe bereid je de ondergrond goed voor
  • Alle stappen voor het beste resultaat

Inschrijven

De kosten voor deze workshop zijn € 17,50. Inschrijven is vooraf mogelijk bij de kassa en via https://huboloosduinen.nl/hubo-workshop-schildertechnieken/. Het aantal plekken is beperkt… wees er snel bij!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *