Een warm huis voor minder dan twee tientjes;

Twee tientjes per maand? Nee, in totaal!

We kunnen er niet omheen, er is een energiecrisis. Winkels houden hun deuren dicht om minder warmte naar buiten te laten ontsnappen. Mensen zitten op de bank met extra dekentjes over zich heen en de verwarming laag. Er worden openbare huiskamers geopend waar mensen kunnen opwarmen. Een sportschool abonnement en daar douchen, is voor veel mensen goedkoper dan thuis douchen.

Heb jij ook last van een extreem hoge energierekening? Of wil je gewoon meewerken aan het verminderen van het totale verbruik van energie in ons land? Dan hebben wij iets moois voor je.

Heb je gewoon dubbel glas en geen HR++ of tripleglas? Of heb je enkel glas in je ramen? Met kozijnfolie kun je op een extreem goedkope manier de isolatie van je ramen verbeteren. Het kost minder dan twee tientjes. Je hebt verder alleen een haarföhn nodig.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn en daarom hebben we een van onze klanten gevraagd dit uit te testen. Zij heeft in een gedeelte van haar huis enkel glas. In die kamers is het bij koud weer altijd meteen heel koud en vochtig. De wachttijd voor nieuwe ramen is op dit moment extreem lang en dat is niet goedkoop, dus dit leek haar wel iets.