Stalen binnendeuren

Ben je op zoek naar luxe, tijdloze stalen binnendeuren van hoge kwaliteit? Onze Bruynzeel deuren passen bij iedere interieur. Het doet, dankzij het vele glas, veel goeds voor het licht en de ruimte waarin je hem plaatst. Je hebt voor een stalen deur de keuze uit verschillende type deuren, designs en indelingen. Denk bijvoorbeeld aan schuifdeuren, draaideuren en taatsdeuren. Zowel beschikbaar in enkele als dubbele binnendeuren. Al met al, stalen binnendeuren zijn een echte eyecatcher.

Stalen binnendeuren op maat

Onze stalen binnendeuren van Bruynzeel worden op maat gemaakt, want iedere woning is anders. Maar ook heeft ieder zijn of haar eigen wensen wat betreft het samenstellen van een stalen binnendeur. Bij onze Bruynzeel deuren heb je de keuze uit de volgende componenten:

  1. De maatvoering
  2. Glastinten (blank, melkglas, subtiel grijs of rookglas)
  3. Scharnierzijde
  4. Type deurgreep
  5. Extra railset (bij schuifdeuren)
Industriële schuifdeur

Stalen draaideuren

stalen binnendeur - draaideur

De stalen draaideuren van Bruynzeel zijn toepasbaar is vrijwel iedere kamer van de woning. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Voor de grotere entree heb je ook de keuze uit een dubbele draaideur.

Stalen schuifdeuren

Voor woningen met een kleinere ruimte zijn stalen schuifdeuren een ruimtebesparende oplossing. Een groot voordeel van een stalen schuifdeur is dat je geen rekening hoeft te houden met het draaien van de deuren, wat vaak meer ruimte benut. Ook heb je hierdoor geen last van dichtklappende deuren.

stalen binnendeur - schuifdeur

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn een bijzonder deurontwerp dat een opvallend karakter geeft in een woning. Een taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. Dit geeft meer het gevoel van een draaiende glazen wand, dan van een deur. Omdat deze deur niet in een kozijn bevestigd wordt, zit er ook geen slotkast in de deur.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
stalen binnendeuren?

© Copyright - Hubo Loosduinen | ✔ SocialLane