Industriële binnendeuren

Deuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van een ruimte. Voor een industriële en moderne look biedt Hubo de maatwerkdeuren van Bruynzeel Industrieel aan. De industriële binnendeuren bestaan uit grote, glazen oppervlakten. Het glas wordt opgedeeld in slanke, aluminium profielen met een matte, grafietzwarte finish. Ze worden geheel voor u op maat gemaakt. Het soort deur, de opstelling, het soort glas en zelfs de grepen zijn allemaal door u te kiezen. Zo kunt u de deuren helemaal naar uw eigen smaak samenstellen.

Industriële schuifdeuren

Voor kleinere woningen zijn schuifdeuren een ruimtebesparende oplossing. Deze hippe, zwarte deuren schuiven opzij langs een bijpassend, opvallend schuifsysteem, waardoor u geen rekening hoeft te houden met het draaien van de deuren. Een kleine ruimte is geen beletsel meer voor een mooie blikvanger in de deuropening.

Afhankelijk van de grootte van het deurgat kan u bij het industriële schuifdeursysteem kiezen voor enkele of dubbele schuifdeuren. Bij een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar aan gemonteerd, waardoor de deuren over elkaar heen kunnen schuiven. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect.

Industriële schuifdeur

Industriële taatsdeuren

Taatsdeur

Voor een modern en licht effect kiest u voor de Bruynzeel taatsdeur. Door het bevestigen van de deur in het plafond en in de vloer, is er voor deze deur geen kozijn nodig. Dit geeft meer het gevoel van een draaiende glazen wand, dan van een deur. De zwarte taatsdeur is een opvallende en functionele toevoeging aan uw interieur.

Het draaipunt van de deur zit aan de boven- en onderkant. De glazen deur draait daardoor om een denkbeeldige, verticale as en kan daardoor in beide richtingen bewegen. De taatsdeur sluit automatisch. In verband met de veiligheid zit er een vertraging in het sluiten van de deur.

Omdat deze deur niet in een kozijn bevestigd wordt, zit er ook geen slotkast in de deur. Dit betekent dat u meer vrijheid heeft bij het bepalen van de vlakverdeling in de deur. De industriële taatsdeuropstelling kan met enkele en dubbele deur worden gemaakt.

Industriële draaideuren

Iedereen kent het beproefde model van de draaideur. Het is toepasbaar in bijna iedere kamer. Het gevestigde deurmodel wordt met scharnieren in een bijpassend zwart kozijn met staallook bevestigd. Hierdoor is de Bruynzeel draaideur een ware eyecatcher in het interieur.

U kunt kiezen voor een enkele draaideur, maar ook een dubbele draaideur behoort tot de mogelijkheden. De dubbele glazen draaideur zorgt voor nog meer lichtinval en is een stralend middelpunt van uw inrichting.

Boven- en zijpanelen

De industriële draaideuropstelling is uit te breiden met zowel boven- als zijpanelen. Door een glazen paneel boven de draaideuren lijkt de ruimte optisch hoger. Het plaatsen van zijpanelen met glas zorgt ervoor dat de lichtinval wordt geoptimaliseerd. Een combinatie van boven- en zijpanelen kan als een stijlvolle roomdivider dienen om grotere kamers op te delen, maar toch optisch groot te laten lijken.

Glassoort

Glassoort

Welk soort glas u kiest voor in de deuren, bepaalt voor een deel de uitstraling van de ruimte.

Kiest u voor transparant glas in de stijlvolle, industriële deuren, dan lopen de ruimtes optisch in elkaar over en blijft de lichtval bestaan. De ruimtes lijken daardoor groter en lichter. Als u de keuze laat vallen op matglas, dan hebt u ook het voordeel van de lichtinval. De ruimtes worden dan echter wel van elkaar gescheiden, omdat er geen doorkijk mogelijk is.

Handgrepen

De mogelijkheid om uw zwarte deur met staallook te personaliseren komt pas echt naar voren bij de keuze voor een greep. Deze finishing touch maakt uw binnendeur helemaal af.

Bargreep

Beugelgreep

Greeploos

Een perfecte aansluiting op het lijnenspel van de in vakken van glas verdeelde deur is de bar-handgreep. Deze greep is lang en geeft een robuuste uitstraling aan uw industriële deur.

bargreep

Voor een meer bescheiden uitstraling van uw zwarte deur met glas, kiest u voor de beugelvormige handgreep. Deze greep is gemaakt voor optimaal gebruiksgemak en sluit uitstekend aan bij de industriële woonstijl.

beugelgreep

De industriële stijl staat bekend om zijn eenvoud en pure karakter. Een binnendeur zonder greep past hier ook perfect bij. Bij sommige deuropstellingen is het mogelijk om te kiezen voor een deur zonder greep.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
industriële binnendeuren?