Shutters

Shutters zijn de ideale oplossing wanneer u privacy wilt creëren in uw huis, terwijl er nog steeds voldoende zonlicht binnen komt. Shutters zijn er in alle soorten en maten, zo worden ze gemaakt van hout, pvc of aluminium.  De shutters worden op maat gemaakt, zelfs in ronde vormen!

Diverse kleuren leverbaar

De shutters worden in het algemeen gemaakt van hout en zijn leverbaar in alle RAL kleuren.

Bediening

De shutters worden gemaakt met een Traditionele houten bedienstop of met vernieuwde “clearview” bediening. Doormiddel van de “clearview” bediening wordt uit het zicht aan de achterzijde van de shutter gemonteerd.

Afmetingen

De shutters worden uitgevoerd met de volgende lamelbreedtes: 47mm, 63mm, 83mm. Met smallere lamellen is de lichtinval en inkijk minder. De bredere lamellen passen goed bij grote ramen. De uiteindelijke keuze licht natuurlijk bij u!

Rails

Wanneer de shutter groter moet zijn dan 240cm, wordt er een railsysteem vereist. De rails worden in het kozijn of in het plafond gemonteerd. Doordat de buitenste panelen op voetstukken staan, rollen de shutter gemakkelijk door de rails.

Vier verschillende shutters
Een Ronde Shutter

Stijl

De shutters worden geleverd in twee verschillende stijlen. Als u opzoek bent naar een klassiek design is er het type “original”. Deze wordt een zogenoemde kraal. Wilt u liever iets modern? Dan bieden wij ook het gladde design aan. Beide design zijn leverbaar in 40 en 50mm breed.

Vaste panelen.

In sommige gevallen is het handig om geen lamellen te gebruiken maar dichte panelen. De dichte panelen kunnen op iedere gewenste hoogte of zelfs over de hele shutter.

Speciale vormen

De shutters zijn leverbaar in verschillende vormen, bijvoorbeeld als toogmodel, maar ook schuin, rond of halfrond. De vormen zijn onbegrensd doordat de shutters op de milimeter nauwkeurig worden gemaakt.

Meer weten?

Klik dan hieronder voor de brochure van trendshutters

Prijzen

Bel ons op 070 – 397 33 11  of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgave op maat.