Rolgordijnen op maat

Of u nu de zon buiten wilt houden of wel lichtinval wilt behouden, maar geen inkijk wenst; er is altijd een rolgordijn dat aan uw wensen voldoet. In de grote collectie rolgordijnen van Hubo Loosduinen is voor ieder interieur iets te vinden. Denk aan vouwgordijnen, zonwerende gordijnen en duo rolgordijnen (ook wel bekend als Multishade). De collectie rolgordijnen van Hubo Loosduinen bestaat uit een breed scala aan stoffen met verschillende lichttransparanties, van zeer lichtdoorlatend tot compleet verduisterend.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze winkel!

rolgordijnen afwerking

Op maat

De rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt

Duo rolgordijnen

Ook deze worden op maat gemaakt, ook wel bekend als multishade.

Specialistisch advies nodig over rolgordijnen op maat?

Bekijk hieronder alle voorbeelden!

Zonwerende rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Hubo Loosduinen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Geheel zonwerende rolgordijnen of transparante rolgordijnen.

Wij hebben stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem. Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterende en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette.

Raamdecoratie - Rolgordijnen
raamdecoratie

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen collectie van Hubo is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting. Onze collectie bestaat uit een ruime keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessin stoffen, luxe jacquard stoffen, transparante stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.

Multishade

De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. De Multishade wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes, de Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren. Tevens is de bovenbak van de Multishade leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
rolgordijnen op maat?

© Copyright - Hubo Loosduinen | ✔ SocialLane