Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie - Houten jaloezieen

Het doel van raamdecoratie is zonwering en privacy voor binnenshuis. Daarnaast is de keuze voor raamdecoratie enorm bepalend voor de sfeer in uw huis. Bij Hubo bieden wij daarom een grote keuze aan rol- en vouwgordijnen en jaloezieën voor alle woonruimtes in uw huis. Er zijn veel verschillende soort raambekleding mogelijk. Gemaakt van zachte stoffen, verkrijgbaar in honderden kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, kamerbreed of voor een klein zolderraam.

Heeft u bijvoorbeeld een mooi groot raam waar u graag het uitzicht van wilt behouden? Wij helpen u graag met het uitzoeken van prachtige raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie keuken

Raamdecoratie op maat voor elk type keuken.

Raamdecoratie badkamer

Raamdecoratie speciaal geschikt voor uw badkamer.

Raamdecoratie slaapkamer

Raamdecoratie die sfeer geeft aan uw slaapkamer.

Raamdecoratie woonkamer

Raamdecoraties die passen in uw woonkamer.

Specialistisch advies nodig over raamdecoratie op maat?

Bekijk hieronder alle opties met voorbeelden!

Zonwerende rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Hubo Loosduinen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Geheel zonwerende rolgordijnen of transparante rolgordijnen.

Wij hebben stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem. Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterende en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette.

Raamdecoratie - Rolgordijnen
Raamdecoratie - Horizontale Jaloezieen

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Hubo bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling.

Door deze lichtregeling kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

Ruime keuze jaloezieën

In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Hubo zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Verticale jaloezieën zijn door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen. In de collectie verticale jaloezieën van Hubo vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een Dustblock TM coating. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.

Raamdecoratie - Verticale jaloezieen
Raamdecoratie - Plissegordijnen

Plissé en Duette.

De Plisségordijnen van Hubo bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Plissé & Duette zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-,plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Met een Day en Night plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing. Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar of een Dustblockcoating. Een bijzondere variant is de Duette FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen collectie van Hubo is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting. Onze collectie bestaat uit een ruime keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessin stoffen, luxe jacquard stoffen, transparante stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.

Raamdecoratie - Binnenzonwering
Raamdecoratie - Multishade

Multishade

De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. De Multishade wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes, de Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren. Tevens is de bovenbak van de Multishade leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

Houten Jaloezieën

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Hubo passen uitstekend bij deze keuze.

Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. De lamellen in de houten jaloeziecollectie van Hubo zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren. De “Classic” uitvoering heeft de uitstraling van een authentieke jaloezie met een opengewerkt houten bovenprofiel en een houten onderprofiel met kleur gecoördineerd ladderband.

Raamdecoratie - Houten jaloezieen

“Raamdecoratie is een aanwinst voor je interieur. Het houdt de zon buiten en geeft je extra privacy.”

Zo zijn er dus diverse raamdecoratie mogelijk in verschillende soorten, kleuren, stoffen en maten. Een groot voordeel van HUBO: naast ons aanbod van raamdecoratie kunt u ook gebruik maken van onze meet- en montageservice. Zo weten wij precies welke maten u nodig heeft, maken wij een passende offerte en komen wij het op locatie monteren. Zo heeft u er geen omkijken naar. Altijd een oplossing voor uw ramen.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

© Copyright - Hubo Loosduinen | ✔ SocialLane