Raamdecoratie op maat

Het doel van raamdecoratie is zonwering en privacy voor binnenshuis. Daarnaast is de keuze voor raamdecoratie enorm bepalend voor de sfeer in uw huis. Bij Hubo bieden wij daarom een grote keuze aan rol- en vouwgordijnen en jaloezieën voor alle woonruimtes in uw huis. Er zijn veel verschillende soort raambekleding mogelijk. Gemaakt van zachte stoffen, verkrijgbaar in honderden kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, kamerbreed of voor een klein zolderraam.

Heeft u bijvoorbeeld een mooi groot raam waar u graag het uitzicht van wilt behouden? Wij helpen u graag met het uitzoeken van prachtige raamdecoratie op maat.

Zonwerende rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Hubo Loosduinen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Geheel zonwerende rolgordijnen of transparante rolgordijnen.

Wij hebben stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Jaloezieën

jaloezieën
Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Hubo bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling.

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Hubo zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Houten jaloezieën

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Hubo passen uitstekend bij deze keuze.

Plisségordijnen

De Plisségordijnen van Hubo bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Plissé & Duette zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-,plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Met een Day en Night plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Multishade

De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. De Multishade wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes, de Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren. Tevens is de bovenbak van de Multishade leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

Vouwgordijnen

De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen collectie van Hubo is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting. Onze collectie bestaat uit een ruime keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessin stoffen, luxe jacquard stoffen, transparante stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.

Vouwgordijnen

Dé specialist in raamdecoratie van Den Haag

Zo zijn er dus diverse raamdecoratie mogelijk in verschillende soorten, kleuren, stoffen en maten. Een groot voordeel van HUBO: naast ons aanbod van raamdecoratie kunt u ook gebruik maken van onze meet- en montageservice. Zo weten wij precies welke maten u nodig heeft, maken wij een passende offerte en komen wij het op locatie monteren. Zo heeft u er geen omkijken naar. Altijd een oplossing voor uw ramen.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
industriële binnendeuren?