Plisségordijnen op maat

De plisségordijnen op maat van Hubo bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Meer weten? Kom langs in onze winkel of vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

plisse duette

Op maat gemaakt

Goedkope plisségordijnen

Specialistisch advies nodig over plisségordijnen op maat?

Duette

In de Duette shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Plissé & Duette zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-,plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Met een Day en Night plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing. Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar of een Dustblockcoating. Een bijzondere variant is de Duette FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.

Raamdecoratie - Plissegordijnen
plissegordijnen top down bottom up

Wat betekent top down, bottom up bij plissegordijnen?

Bij top down, bottom up plissegordijnen zijn er 2 manieren van verschuiven mogelijk. Oftewel zowel de boven- als de onderlat van het gordijn kan naar boven en beneden verschoven worden. Zo kunt u helemaal zelf bepalen welk raamgedeelte bedekt moet worden i.v.m. lichtinval van buiten of vanwege privacyredenen.

Honingraat plissegordijnen

Honingraat plissegordijnen worden ook wel duo plissegordijnen genoemd omdat ze uit twee lagen horizontale geplooide stoffen bestaan. Vanaf de zijkant gekeken lijkt het hierdoor op een honingraatstructuur. Men kiest vaak voor een honingraat plissegordijn vanwege het extra isolerende en geluiddempende werking.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
plisségordijnen op maat?