Nieuw assortiment kasten op maat bij Hubo Loosduinen

Deel 3 van ons drieluik over kasten en kastinrichting

Sinds kort hebben we bij Hubo George van Dijk een nieuw assortiment kasten op maat. Reden voor een gesprek met George van Dijk.

Jullie hebben nieuwe kasten op maat. Wat is er nieuw?

We hebben alle kasten in de showroom vernieuwd zodat de klanten de nieuwe mogelijkheden kunnen zien. Ik ben er zelf erg enthousiast over. De kleuren en ontwerpen van de kasten zelf, de kastinrichting en de deuren zijn vernieuwd. Zo zijn er 2 prachtige kleuren groen bijgekomen. In de winkel zijn die te zien. Ook kun je verschillende soorten schoenopbergsystemen in onze nieuwe kastenwand bekijken, een garderobelift, en bijvoorbeeld een mooie donkere spiegeldeur.

Wat is jouw favoriete kast?

Ik heb zelf thuis antraciete kasten als opbergkasten, niet zozeer voor kleding, maar voor boeken, platen, keukenspullen. In de winkel ben ik vooral erg weg van de donkergroene schuifdeurkast met de donkere spiegel. De klassieke witte kast met klassieke deuren vind ik ook erg mooi geworden. Dat is een totaal andere stijl. Het hangt er ook van af in welk huis je het ziet. Wij hebben een geschikte kast voor elke woonstijl.

Wat is jouw favoriete onderdeel van de kastinrichting?

Nou, ik ben de laatste tijd erg enthousiast over de garderobelift. Dat is een kledingroede die hoog hangt en die je met een stang naar beneden kunt halen als je erbij wilt. Zo benut je ook de kastruimte waar je eigenlijk niet bij kunt. En je hebt er geen trapje of krukje bij nodig.

Eerlijk gezegd begreep ik het nut er nooit zo van omdat ik zelf lang ben. Maar als ik zie hoe handig het is voor minder lange mensen, moet ik die mening toch herzien. Het is gewoon echt handig.

Ook de transparante opbergbakken en lades vind ik super handig. Je ziet wat erin zit, en je stapels vallen niet om. Als je iets juist niet wilt zien, hebben we ook niet transparante opbergbakken met een mooi design en in verschillende mooie kleuren.

Wat is jouw tip voor je klanten?

Met een kast op maat benut je je ruimte optimaal. En doordat het strak aansluit, lijkt het juist vaak ruimer dan een kleinere kast. Een ruimer gevoel en een grotere kast, dat is toch ideaal?