Maak het gezellig in huis met Hubo

Nu we veel thuis zijn, wordt het voor veel mensen extra belangrijk om het gezellig te maken in huis. Je kijkt bijvoorbeeld de hele dag tegen die lelijke radiator aan. Of je wordt dagelijks geconfronteerd met verveloze kozijnen, oude gordijnen, of vlekken op de muur. En daar wil je iets aan doen. Wij zijn open en helpen je graag. Uiteraard wel met de nodige veiligheidsmaatregelen rondom het corona virus. Vandaag nemen we je mee in de mogelijkheden om radiatoren mooi weg te werken.

5 mogelijkheden met Hubo radiatorombouwen

  • Natuurlijk kunnen we een ombouw maken die precies je radiator bedekt. Bij een raam laten we die meestal overlopen in de vensterbank. Er zitten openingen in die zorgen dat de warme lucht optimaal verspreid wordt.
  • We kunnen ook een ombouw maken die multifunctioneel is, bijvoorbeeld eentje die doorloopt tot aan de zijmuren en luikjes heeft om snoeren weg te werken en bij knoppen te kunnen. Of een ingebouwd kastje in het gedeelte waar er geen radiator achter zit.
  • Of laat de ombouw doorlopen in een tafeltje, bureautje of bankje.
  • Voor ultieme gezelligheid, maak je van je radiatorombouw een zodanig brede en stevige vensterbank dat je hem als zitbank in het raamkozijn kunt gebruiken. Een paar lekkere kussens erin en je waant je bijna buiten. Iets waar we in deze tijd allemaal behoefte aan hebben. Als het koud is, zit je heerlijk warm op zo’n verwarmde bank.
  • U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals MDF, rubberwood, zwart MDF. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor sleuven en roosters. We informeren je graag in de winkel!