Laminaat

Het is u misschien nog nooit echt opgevallen, maar de vloer van een kamer bepaalt voor een groot deel de sfeer in die kamer. Een ebbenhouten vloer straalt een klassieke, statige sfeer uit, terwijl een grijs eiken laminaatvloer weer een modernere sfeer voortbrengt. Uw keuze bij het uitzoeken van laminaat is daarom dus doorslaggevend voor de sfeer die u in uw kamer wilt, en daar kunnen wij natuurlijk goed bij helpen.

Kwaliteit

Voor intensief gebruik

Duurzaam

Duurzaam laminaat

Sfeer

Uitgebreide collectie

Voordelig

Voordelig laminaat

Wilt u een prijsopgave
of advies over laminaat?

Laminaat Villeroy & Boch

De collectie kliklaminaat van Villeroy & Boch staat voor kwaliteit, elegantie en innovatief design. Door de esthetische oppervlakken zijn de vloeren gemakkelijk schoon te maken en de ‘sychronized embossed laminaat’ volgt de tekening van de nerf, wat resulteert in een voelbare houtstructuur.  De verschillende series hebben elk hun eigen karakter om voor ieder wat wils te creëren.

Laminaatvloer

Villeroy & Boch Contemporary

Prijs per m2 = €26,99

Bij deze serie ligt de nadruk op de stijlvolle en strakke structuren van het hout. Deze houten vloeren stralen rust en standvastigheid uit.

Villeroy & Boch Country

Prijs per m2 = €32,99

Deze robuuste vloer heeft een authentieke, natuurlijke uitstraling. De rustieke sfeer die door deze vloer wordt opgewekt past perfect bij een strak en modern interieur, alsook bij een fantasierijk en gedurfd interieur.

Villeroy & Boch Heritage

Prijs per m2 = €26,99

Voeg een natuurlijk tintje aan uw kamer toe, met deze subtiele patronen van bloemblaadjes. Naast deze vrolijke, natuurlijke uitvoeringen hebben we ook een wat statigere versie met travertijne tegels, ingelegd in een houten frame.

Villeroy & Boch Cosmopolitan

Prijs per m2 = €22,99

Met zijn elegante, doch alledaagse uitstraling is deze vloer geschikt voor elke kamer, en zorgt hij voor een rustgevend gevoel.

CanDo Kliklaminaat

Onze collectie CanDo laminaat is in te delen in drie soorten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Alle drie de soorten zijn zeer geschikt voor huishoudelijk gebruik en er zit voor maar liefst meer dan 20 jaar garantie op de vloeren!

CanDo Laminaat Basic

Prijs per m2 = €12,99

Deze simpele laminaatvloer is de goedkoopste in zijn klasse, maar dat betekent niet dat hij van mindere kwaliteit is. De kwaliteit zit hem namelijk in de eenvoud: De vloerdelen zijn gewoon geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik waardoor er een garantie van 20 jaar op zit.

CanDo Laminaat Basic Groove

Prijs per m2 = €15,99

Deze serie is net zou eenvoudig als de Basic-serie. De Groove-serie heeft echter een v-groef aan de beide lange zijden van elk vloerdeel waardoor de vloerdelen op echte houten planken zullen lijken.

CanDo Laminaat Black Label Groove

Prijs per m2 = €17,99

Deze serie kliklaminaat is dikker dan de anderen, waardoor het loopgeluid vermindert. Ook heeft deze serie, net zoals de anderen, een robuuste slijtlaag en is hij erg geschikt voor intensief gebruik. Daarom zit er maar liefst 25 jaar garantie op deze vloer!

Laminaat van hoge kwaliteit: HDM Homebrand

HDM Homebrand is een laminaatvloer van hoge kwaliteit, met de nieuwste stijlvolle ontwerpen. Binnen de Homebrand serie zijn er nog drie verschillende soorten:

Vlak Laminaat

Prijs per m2 = €16,99

Dit is een serie van ‘gewoon’ laminaat, die geschikt is voor intensief gebruik binnenshuis.

V-Groef Laminaat

Prijs per m2 = €13,99

Deze vloerdelen hebben aan weerszijden een v-groef, daardoor lijkt het alsof de vloerdelen van écht hout zijn gemaakt.

Stijlvol laminaat van HDM Dsire

HDM Dsire is een aantrekkelijke, stijlvolle en natuurlijke laminaatvloer met kliksysteem. Er zijn verschillende kwaliteiten, elk met hun unieke eigenschappen.

Dsire 7mm Vlak

Prijs per m2 = €8,99

De 7mm Vlak vloeren zijn kwaliteitsvloeren voor een scherpe prijs. Deze vloeren zijn, zoals de naam al zegt, vlak. Daardoor lijkt de vloer één geheel, en geeft het een rustige sfeer.

Dsire V-Groef

Prijs per m2 = €10,99

Deze vloerdelen hebben aan de lange zijdes een v-groef. Door deze groef lijkt de vloer erg op een houten vloer. De groeven zijn gewoon schoon te houden met een stofzuiger.

Laminaat Projecten

laminaat alle verdiepingen5

Wilt u een prijsopgave
of advies over laminaat?

© Copyright - Hubo Loosduinen | ✔ SocialLane