Klantverhaal: Tesa Powerstrips om eindeloos te variëren met haken, bakjes en muurdecoratie

Een van onze klanten is helemaal enthousiast over de Tesa Powerstrips. Waarom? Dat vertelt ze graag zelf:

Ik varieer graag met de plek van mijn meubels, lampen en decoratie. Daarom wil ik geen vaste lampen in de muur of plafond, geen vaste plekken voor schilderijen en foto’s aan de muur, en geen vaste plaats voor ophanghaken en ophangrekjes.

Vroeger moest ik vaak gaten dichtmaken. Dat wordt meestal niet mooi als je niet alle muren opnieuw schildert. Ik heb ook weleens zo’n plafondlijst met transparante draden gebruikt. Maar het is toch jammer dat je die draden een beetje ziet. En dingen die licht van gewicht zijn, gaan soms scheef hangen aan en kromme draad.

Maar nu heb ik Tesa ontdekt. Ik heb het voor het eerst gebruikt toen in een oplossing zocht voor foto’s en schilderijen aan de muur. Ik had bijvoorbeeld een grote foto op canvas opgehangen, maar die hing half achter de kast toen ik de kamer anders indeelde. Gelukkig had ik het met een Tesa strip gedaan en kon ik de haak makkelijk verplaatsen.

Het is super stevig. Dingen met een zware lijst blijven er prima aan hangen, en lichte dingen hangen mooi recht.

Het is nog milieuvriendelijk ook, want je kunt de haak gewoon hergebruiken met een nieuwe plakstrip. En het laat echt geen lijmresten of beschadigingen achter. Ideaal voor huurders of als je gewoon vaak iets wilt veranderen.