Keukenrenovatie met Hubo materialen

Een van onze klanten wilde zijn keuken opknappen. Een nieuwe keuken was niet nodig, want de kastjes en de opstelling voldeden nog prima. Daarom is gekozen voor vervanging van de onderdelen die beschadigd waren, zoals deurtjes en aanrechtblad. De kastjes konden blijven staan en hangen. Dit is ideaal als je niet enorm wilt slopen en het is ook nog eens budgetvriendelijk.

Wat heeft Hubo gedaan?

Wij hebben een prachtig nieuw aanrechtblad op maat geleverd met ingebouwde zwarte spoelbak. Wil je dat ook? Wij plaatsen die voor jou en verwijderen het oude aanrechtblad. Ook de tegenwoordig zo populaire zwarte kraan komt van Hubo.

De oude deurtjes en sierlijsten waren aan vervanging toe. Die hebben we bij Hubo nagemaakt van MDF. We zorgen er dan voor dat alle gaten voor scharnieren en handgrepen weer op de goede plek komen. Wij verkopen ook verschillende handgrepen.

De deurtjes kunnen we glad maken, maar ook met panelen of een ander ontwerp. Als je geen extra smalle lades en smalle kastjes hebt, is het soms ook mogelijk de kastdeurtjes kant-en-klaar te bestellen, maar vaak zijn er een paar kleinere deurtjes of ladefrontjes in een keuken die niet in het standaard assortiment zitten. Dan is namaken een goede optie. Je brengt gewoon alle oude deurtjes langs, en wij maken ze na. Meestal gebruiken we MDF of gegrond MDF. De klant hoeft de deurtjes alleen te schilderen, met verf van Hubo, en te monteren. Een groot voordeel hiervan is dat je op deze manier deurtjes in alle denkbare kleuren kunt uitzoeken. Deze klant heeft gekozen voor de zachtgrijsgroene kleur fjord groen.

De onderplint is vervangen door een zwart exemplaar.

De tegels zijn geschilderd met tegelverf van Hubo.