Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in alle soorten en maten. Horizontaal, uitgevoerd in kunststof en hout. Maar ook verticaal, uitgevoerd in kunststof, aluminium en textiel. Hubo Loosduinen heeft de jaloezieën in verschillende kleuren, dessins en maten. Zo zit er altijd iets voor u tussen.

Horizontale jaloezieën

Voor een goede lichtregeling zijn horizontale jaloezieën uitermate geschikt. U kunt kiezen voor volledige lichtinval, waarbij er tevens een volwaardig zicht van en naar buiten is. Maar u kunt ook zorgen voor minder lichtinval, waarbij u tegelijkertijd het zicht vanuit buiten beperkt.

Ruime keuze
Hubo Loosduinen heeft de horizontale jaloezieën in een uitgebreid aanbod aan kleuren en dessins. Denk aan modern uni of een klassiekere hout- of zelfs suèdeprint.

Overal in huis te plaatsen
De horizontale jaloezieën zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De beschikbare lamelbreedtes zijn 16, 25, 50 en 70 mm. Het praktische van deze jaloezieën is dat ze ook geschikt zijn om te bevestigen op een schuine wand, bijvoorbeeld in een dakraam. De jaloezieën kunnen tevens geplaatst worden in vochtige ruimtes. Denk hierbij aan badkamers en keukens. Ook op deuren kunt u de horizontale jaloezieën bevestigen.

Prijzen

Bel ons op 070 – 397 33 11  of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgave op maat.

horizontale jaloezieën
verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Als u graag vrij uitzicht wilt hebben naar buiten, maar de inkijk naar binnen wilt kunnen beperken, dan zijn verticale jaloezieën een geschikte oplossing voor u. Door het ontwerp zijn deze jaloezieën daarnaast uitermate geschikt voor grote ramen, zoals in schuifpuien, en voor schuine raampartijen. Toch gaat de functionaliteit van verticale jaloezieën niet ten koste van de sfeer.

Keuze uit verschillende materialen

De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium en textiel. Elke stof zorgt voor zijn eigen, bijzondere uitstraling. Zo zijn de jaloezieën van textiel vaak iets zachter en klassieker om te zien en hebben de aluminium en kunststof varianten een meer trendy en strakkere uitstraling. De verschillende soorten lamellen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende structuren.

Onderhoud van de verticale jaloezieën

De lamellen van kunststof en aluminium zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen tegen vocht. Bepaalde lamellen van textiel zijn voorzien van Topar®, een vuilafstotende laag of van een Dustblock TM coating.

Afmetingen

Hubo Loosduinen biedt verticale jaloezieën aan in 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte.

Prijzen

Bel ons op 070 – 397 33 11  of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgave op maat.

Houten jaloezieën

Wanneer u liever jaloezieën van natuurlijke producten aan uw interieur wilt toevoegen, dan zijn de houten jaloezieën een uitstekende keuze. De functionaliteit van de houten jaloezieën zijn hetzelfde als bij de kunststof horizontale jaloezieën, alleen de uitstraling is anders. Deze kan als rustig en warm omschreven worden.

Diverse kleuren leverbaar
De houten jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Met de “Classic” uitvoering heeft u jaloezieën met opengewerkt houten bovenprofiel en een houten onderprofiel. Daarmee heeft u jaloezieën met een authentieke uitstraling. Hebt u liever een warme of trendy kleur? Die kan Hubo Loosduinen ook leveren.

Afmetingen
De houten jaloezieën kunnen worden uitgevoerd met een ladderkoord of een ladderband. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 25, 35, 50 en 70 mm lamelbreedte.

Prijzen

Bel ons op 070 – 397 33 11  of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgave op maat.

houten jaloezieën