• raamdecoratie

Jaloezieën op maat

De  jaloezieën op maat van Hubo bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale, verticale of houten jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling.

Raamdecoratie - Houten jaloezieen

Op maat gemaakt

Sfeervol & privacy

Specialistisch advies nodig over jaloezieën op maat?

Horizontale jaloezieën

Door de lichtregeling kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

Ruime keuze jaloezieën

In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Raamdecoratie - Horizontale Jaloezieen
Raamdecoratie - Verticale jaloezieen

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Hubo zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Verticale jaloezieën zijn door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen. In de collectie verticale jaloezieën van Hubo vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een Dustblock TM coating. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.

Houten Jaloezieën

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Hubo passen uitstekend bij deze keuze.

Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. De lamellen in de houten jaloeziecollectie van Hubo zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren. De “Classic” uitvoering heeft de uitstraling van een authentieke jaloezie met een opengewerkt houten bovenprofiel en een houten onderprofiel met kleur gecoördineerd ladderband.

Raamdecoratie - Houten jaloezieen

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
jaloezieën op maat?

© Copyright - Hubo Loosduinen | ✔ SocialLane