Inbouwkasten & schuifdeuren op maat

Wij zijn gespecialiseerd in inbouwkasten op maat voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan:

  • Garderobekasten;
  • Inloopkasten;
  • Boekenkasten;
  • Interieurkasten;
  • Inbouwkast met schuine wand;
  • Etc.

Een inbouwkast op maat is een efficiënte en praktische manier om extra opbergruimte in uw huis te creëren. In de praktijk is het vaak lastig een kast te vinden die exact in een bepaalde ruimte kan staan. Met een inbouwkast op maat worden ruimtes volledig benut. U bepaalt immers zelf de afmetingen. Ook zijn onze inbouwkasten precies aan te passen aan uw interieurwensen. Wilt u een inbouwkast laten maken of wilt u een ruimte scheiden met een schuifdeursysteem? Bij ons bent u aan het goede adres!

In onze vestiging in Loosduinen adviseren wij u graag voor inbouwkasten of schuifdeursystemen op maat.

Toepassingsmogelijkheden

Interieurkast – Hoek

Interieurkast hoekkast

Interieurkast met schuifdeuren

Interieurkast met schuifdeuren

Inloopkast

Inloopkast

Interieurkast

Interieurkast

Schuifdeuren

Schuifdeuren

Inbouwkast met schuine rand

Inbouwkast met schuine rand

Meest verkochte schuifdeuren

Eenvaksdeuren

Eenvaksdeuren

Meervaksdeuren

Meervaksdeuren

Glanslakdeuren

Glanslakdeuren

Klassieke deuren

Klassieke deuren

Ontwerp nu digitaal je eigen Inbouwkast!

Wil je graag een inbouwkast in huis? Volg deze stappen en binnen 4 weken staat jouw perfecte kast al in huis!

  1. Meet de ruimte op waar de kast moet komen te staan.
  2. Ontwerp via deze handige tool jouw perfecte kast.
  3. Kom langs bij Hubo in Loosduinen. Wij helpen om de puntjes op de i te zetten en bestellen alle onderdelen.
  4. Na 3-4 weken komen wij de kast monteren.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
schuifdeuren & inbouwkasten?

Schuifdeuren op maat

Bij Hubo verkopen we de schuifdeuren van het merk Raffito. De mogelijkheden zijn groot bij Raffito schuifdeuren. U kunt kiezen uit 60 soorten deurpanelen gecombineerd met 7 soorten omlijstingen. De schuifdeuren zijn voor allerlei toepassingen te gebruiken. Of u nou een boekenkast of een garderobe kast op maat wil laten maken, alles is mogelijk.

Er zijn houten deurvullingen, maar ook effen kleuren, spiegels en diverse glassoorten. De omlijsting is verkrijgbaar in een voordelige stalen lijst of in 6 soorten aluminium (Raffinato, Rondo Design, Mezzo Design, Rondo Grip, Mezzo Grip en de Stretto omlijsting). De omlijsting is vervolgens weer verkrijgbaar in de kleuren aluminium, wit, brons en chroom.

Vervolgens zijn de schuifdeuren verkrijgbaar met een vlakverdeling. De deuren worden dan in 2, 3, 4, 5 of 6 vlakken verdeeld. De vlakken kunnen worden aangepast op grote,en ieder vlak kan afzonderlijk worden gevuld met een paneelsoort.

Schuifdeuren

Inbouwkast op maat laten maken

Wilt u een inbouwkast op maat laten maken door een inbouwspecialist? Hubo George van Dijk kan u het werk uit handen nemen en u helpen met de mooie inbouwkast die u in gedachten heeft. Onze specialisten houden rekening met een specifieke situatie in de ruimte waar de kast moet komen te staan. Bijvoorbeeld een inbouwkast voor in de slaapkamer of een inbouwkast voor op zolder. We komen bij u thuis opmeten, maken een vrijblijvende offerte, maken uw bestelling geheel op maat en komen het desgewenst thuisbezorgen. Uiteraard kunnen wij de bestelde spullen tevens voor u monteren.

Raffito Loft

Een uitermate stoer design kenmerkt de loft deuren. De robuuste deuren zijn 28mm dik en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: natuur licht, natuur grijs , natuur warm, warm titaan en blank staal. De voelbare structuur met een matte uitstraling geeft de loftdeuren een natuurlijke uitstraling.

Raffito Twist

Strakke moderne kast met draaideuren. Verkrijgbaar in 8 kleuren (Frigo Wit, Ivoor, Aluminium, Antraciet, Elzen, Noten Tabak, Eiken Antraciet en Linnen.)

Inbouw Kledingkast

U kunt de mooiste inbouwkasten laten maken voor uw garderobe. Allemaal geheel naar uw wens. Wilt u uw kleding en accessoires netjes opbergen, dan is er Rafitto Interieur.

Raffito Interieur

De mogelijkheden van het Raffito interieur zijn eindeloos. Er is keuze uit diverse indelingsvarianten, verschillende kleuren en het interieur is zowel in diepte, breedte en hoogte op maat te verkrijgen. Het Raffito-Interieur is ideaal achter uw Raffito-Schuifdeuren.

Het Raffito-Interieur is verkrijgbaar in 18mm en 22mm dik en in de kleuren Frigo wit, Ivoor, Aluminum, Antraciet, Elzen, Noten Tabak, Eiken Antraciet en linnen

Inloopkast
Boekenkast

Boekenkast op maat

Bij Hubo kunt u zelf een boekenkast maken. U kunt volledig uw eigen kast samenstellen. Zo kunt u ook een boekenkast op maat laten maken. Heeft u een kleine wand die u optimaal wil benutten? Dat kan. Ook als u juist een grote wand heeft die u sfeervol wilt opvullen is een kast op maat de perfecte oplossing.

Voor elke inrichting is er een gepaste kast, wilt u meer weten over boekenkasten op maat dan kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee!

Stijldeuren Klassiek

Door de landelijke klassieke frezing krijgen deze stijldeuren een jaren-20 uiterlijk. De stijldeuren worden in 7 kleuren gemaakt en er zijn 5 modellen, Milano Roma Torino Napoli en Venezia. De deuren zijn te combineren met diverse soorten handgrepen.

Stijldeuren Modern

Deze hedendaagse stijldeuren zijn strak vormgegeven. De strakke freeslijnen geeft deze deuren een modern uiterlijk. De deuren zijn verkrijgbaar in 7 kleuren en 5 designs (Siena, Florence Bologna Verona en Rimini)

Inbouwkast schuine wand

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een mooie inbouwkast op maat gemaakt voor een ruimte met een schuine wand. Maak optimaal gebruik van uw kamer met schuine wand. Een kast is een ideale oplossing voor de ruimte onder een schuine wand. Bijvoorbeeld de schuine wand van uw slaapkamer of zolder.

Hubo Loosduinen komt bij u de maten opmeten en zorgt ervoor dat de kast perfect past. Wij maken de inbouwkast in onze werkplaats en monteren de kast vervolgens met vakmanschap.

Inbouwkast met schuine rand

Extra opbergruimte in huis creëren?

Een kast is een praktische manier om extra opbergruimte in huis te creëren. De zolder of schuur raakt ook een keer vol en u wilt ook niet telkens veel moeite doen om iets te pakken. Maar ook een kledingkast is ideaal, waarbij u de ruimte volledig kunt benutten.

Bij HUBO Loosduinen ontwerpt u zelf gemakkelijk en snel een inbouwkast op maat, geheel naar uw wensen en stijl. Mocht u hierbij nodig hebben, dan kunt u ook langskomen in de winkel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de indeling van de kast, de stijl, extra’s enzovoorts.

Persoonlijk inmeten

Soms is het lastig om een inbouwkast te ontwerpen, omdat u met diverse omstandigheden te maken hebt. Stel u wilt een kledingkast met een rails. Dan is het handig dat de kast direct tegen het plafond aanstaat zodat we de rails kunnen vastzetten. Mocht het plafond te hoog zijn, dan moet er hiervoor een oplossing gevonden worden. Wij komen dan persoonlijk bij u langs om te maten op te meten en te kijken naar andere omstandigheden, zodat we bij de montage geen problemen ervaren.

Inbouwkast Projecten

Inloopkast1
Inbouwkast 2 deurs
Inbouwkast antraciet4
Hoekkast
Inbouwkast fjordgroen4
Moderne inbouwkast3
Wasmachinekast
Inloopkast4

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
schuifdeuren & inbouwkasten?