Rolluiken op maat

Rolluiken zijn multifunctioneel voor iedere woning. Veiligheid, isolatie, verduisterend, zijn vaak de belangrijkste redenen om een rolluik aan te schaffen. Door een groot scala aan kleuren rolluiken en mogelijkheden is er voor ieder raam wel een rolluik beschikbaar.

Rolluiken in verschillende maten en kleuren

De lamellen zijn voorzien van meerdere zogenoemde laklagen. Kleurechtheid is gegarandeerd, omdat rolluiken geen onderhoud nodig hebben vanwege een hoogwaardige oppervlaktebehandeling.

Hubo Loosduinen biedt rolluiken in diverse kleuren en maten. Hierdoor heb je de mogelijkheid onze rolluiken geheel naar jouw wensen en smaak aan te passen.

Voordelen van rolluiken

Er zijn verschillende soorten buitenzonwering met veel overkoepelende voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen van een rolluik op een rijtje:

  1. Een van de belangrijkste voordelen van een rolluik is dat het inbraken voorkomt. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden. Een rolluik open breken gaat niet gemakkelijk en bovendien zeker niet geluidloos.
  2. Rolluiken hebben een effectief verduisterend effect. Rolluiken houden het daglicht (of licht van bijv. lantaarnpalen) volledig buiten. Zo kunt u in het weekend net wat langer in bed blijven liggen!
  3. Een rolluik heeft naast inbraakwering en verduistering ook een isolerend effect. In de winter verliest een woning namelijk veel warmte door de ramen, ook bij woningen met dubbel glas. Een rolluik zorgt ervoor dat de warmte in de woning blijft en zorgt bovendien voor energiebesparing.
  4. Al met al is een rolluik in eerste instantie gemaakt voor zonwering. In de zomermaanden kunnen de temperaturen in Nederland behoorlijk oplopen. Door de felle zonnestralen komt er veel warmte naar binnen en dan lijkt het soms wel een tropisch oord. Vooral in de nachturen is dit niet de verdragen. Uiteraard zijn er alternatieve oplossingen, zoals airconditioning. Echter vereist dit veel energie en is bovendien slecht voor de luchtkwaliteit in uw woning. Rolluiken laten geen enkele zonnestraal door en houdt dus ook de warmte tegen.

Rolluiken prijs

Bent u op benieuwd naar wat een rolluik kost? Neem contact met ons op of laat uw informatie achter, dan kunnen wij u een inschatting geven. Hubo George van Dijk is de specialist voor rolluiken in Den Haag.

Buitenzonwering - Rolluiken

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
rolluiken?