Markiezen op maat

Markiezen zijn zonneschermen die door hun dichte zijkanten de zon aan drie kanten uit uw woning weren. Markiezen zijn multifunctioneel voor iedere woning en worden gezien als de meest fraaie vorm van buitenzonwering vanwege het klassieke uiterlijk. Veiligheid, isolatie, en verduistering zijn vaak de belangrijkste redenen om een markies aan te schaffen. Hubo Loosduinen biedt een groot scala aan kleuren markiezen en mogelijkheden is er voor ieder raam wel een markies beschikbaar.

Een van de grote voordelen van markiezen zijn de gesloten zijkanten waardoor er geen zonlicht via de zijkanten naar binnen valt. Zo heb je op ieder moment van de dag profijt van jouw markies.

Markiezen prijs

De markiezen kun je bij Hubo Loosduinen zelf samenstellen:

  1. bepaal de afmetingen
  2. ” de uitval
  3. ” de materiaalsoort
  4. ” de kleuren
  5. ” de bediening.

Bent u op benieuwd naar wat een markies kost? Neem contact met ons op of laat uw informatie achter, dan kunnen wij u een inschatting geven. Hubo Loosduinen is de specialist voor markiezen in Den Haag en omgeving.

Markiezen op maat

Een houten of aluminium frame is opgebouwd uit een aantal latten die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval. Het markiesframe is voorzien van zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten.

Breedte
100 t/m 500 cm

Uitval
80 t/m 150 cm

Standaardkleuren houten markiezen
Roomwit RAL 9001
Wit RAL 9010

Standaardkleuren aluminium markiezen
Roomwit RAL 9001 (optioneel)
Creme RAL 1015
Groen RAL 6009

Tegen meerprijs iedere gewenste RAL kleur mogelijk

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
markiezen?