Buitenzonwering

Zonlicht is niet altijd welkom, in de zomer kan de zon uw huis behoorlijk verwarmen en in de andere jaargetijden kan de laagstaande zon hinderlijk zijn. De oplossing is zonwering. Buitenzonwering brengt verkoeling in huis of op terras en haalt de hinderlijke laagstaande zon uit uw huis. Hubo George van Dijk in Loosduinen, Den Haag, heeft een grote collectie kwaliteit zonneschermen. Wij zijn de zonnescherm specialist in Den Haag.

Knikarmschermen

Knikarmscherm of ook wel terrasscherm geeft verkoeling in huis en op het terras. Door de knikarmen aan het scherm ontstaat een vrije ruimte onder het scherm waardoor deze geschikt is voor uw terras. Er onstaat een vrije ruimte onder het scherm waar het heerlijk koel blijft.

Elektrische zonneschermen

Bijna alle schermen zijn verkrijgbaar met automatische zon-windautomaat, afstandbediening, elektrische bediening of handbediening, en met een grote collectie hoogwaardige stoffen. Voor knikarmschermen prijzen neemt u contact met ons op.

Soorten knikarmschermen:

Uitvalschermen

Om de zon uit het huis te houden heeft u een uitvalscherm nodig. Doordat deze schermen een uitvalshoek hebben van 45graden heeft de zon bijna geen kans om binnen te komen. Deze schermen bestaan in aktie modellen, semi cassette schermen en cassette schermen.

Zonnescherm balkon

Zoekt u een zonnescherm voor op uw balkon? Uitvalschermen zijn zeer geschikt voor ramen op de 1e en 2e verdieping, flatgebouwen en ramen op de begaande grond waar je niet onderdoor hoeft te lopen. Speciaal voor flatgebouwen bestaan er hoek balkonschermen in diverse uitvoeringen, waardoor het uitermate schikt is voor uw balkon. Woont u in Den Haag en heeft u interesse in een zonnescherm voor bijvoorbeeld uw balkon? Neem contact met ons op.

Soorten uitvalschermen:

Rolluiken

Rolluiken zijn multifunctioneel voor iedere woning. Veiligheid, isolatie, verduisterend, zijn vaak de belangrijkste redenen om een rolluik aan te schaffen. Door een groot scala aan kleuren rolluiken en mogelijkheden is er voor ieder raam wel een rolluik beschikbaar.

Rolluiken prijs

Bent u op benieuwd naar wat een rolluik kost? Neem contact met ons op of laat uw informatie achter, dan kunnen wij u een inschatting geven. Hubo George van Dijk is de specialist voor rolluiken in den haag.

Buitenzonwering - Rolluiken

Buitenzonwering - Screens

Zonwering Screens

Een zonwering screen is de perfecte oplossing voor verticale ramen. Een zonwering screen is een ideale buitenzonwering waarbij er vrij naar buiten kan worden gekeken terwijl mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. Op deze manier wordt uw privacy gewaarborgd. Een ander voordeel van een zonwering screen is dat de zonnestralen tegen worden gehouden. Zo blijft de koelte lekker binnen.

De screen is geweven uit glasvezel en is daarbij sterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen allerlei weersinvloeden.

Bij Hubo Loosduinen heeft u keuze uit 40 kleuren en heeft u keuze uit de volgende maten:

Breedte: 60 t/m 340 cm
Hoogte: 30 t/m 340 cm

Daarnaast heeft u keuze uit drie soorten bedieningen:

  • Handmatig
  • Elektrisch met schakelaar
  • Elektrisch met handzender (optioneel).

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken zijn ideaal om hinderlijke zon van uw terras te houden maar om toch een open uitzicht te houden. Onze stijlvolle schaduwdoeken zijn vrijwel overal te monteren en zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Een schaduwdoek is een mooie vervanger voor een parasol, die niet altijd in de tuin of op het terras past. Een groot voordeel van schaduwdoeken is dat ze eenvoudig en snel te bevestigen zijn.

Hubo Loosduinen heeft een ruime aanbod aan schaduwdoeken en bevestigingsmaterialen. Ook kunt u uw eigen schaduwdoek maken met eigen afmetingen.

schaduwdoek op maat

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden van
buitenzonwering?