Industrieel

3 Tips voor meer sfeer in huis met raamdecoratie

Steeds meer mensen kiezen voor raamdecoratie met een luxe uitstraling. Immers, met gordijnen, vitrage, plissés en jaloezieën sluit u niet alleen zon, kou en inkijk buiten. U kunt er ook de sfeer en uitstraling van uw woning mee verbeteren.

Wij van Hubo Loosduinen adviseren u graag hierbij.

We geven u alvast drie tips:

Kies uw woonstijl

Past een landelijke of romantische woonstijl bij u? Of houdt u meer van een industriële of basic sfeer?

Industrieel

Combineer uw raamdecoratie met een Hubo vloer in dezelfde woonstijl, een radiatorombouw op maat, en bijpassende Hubo binnendeuren. Voor een landelijke woonstijl kunt u denken aan linnenlook gordijnen gecombineerd met lichtdoorlatende vouwgordijnen en een radiatorombouw van hout. Of juist een strakke radiatorombouw met een betonlook vloer, industriële deuren met metaal en glas, en smalle horizontale jaloezieën voor een industriële woonstijl.

Doe de Hubo-woonstijlquiz om uw woonstijl te ontdekken: https://www.hubo.nl/quiz/woonstijlen

Combineer materialen

Wees niet bang om meerdere soorten raamdecoratie te combineren. Dit geeft een luxe effect en ook nog eens extra isolatie. Plissés met daar overheen nog dunne lange gordijnen bijvoorbeeld.

Speel met kleur

U kunt ervoor kiezen alles neutraal wit of grijs of naturel te houden. Maar een knalkleur kan ook heel verrassend zijn. Of een neutrale laag gecombineerd met een felle kleur of een patroon.

Geïnspireerd? Grijp dan nu uw kans. Tot 29 december 20% korting op alle raamdecoratie. Zie huboloosduinen.nl/raamdecoratie voor meer inspiratie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *