Buitendeuren van 2Adore

buitendeuren

Verschillende glassoorten

Duo deuren

Achterdeuren

Standaard & maatwerk

Opmeet service

Snel geleverd

Diverse stijlen buitendeuren in assortiment

Onze buitendeuren zijn op te delen in zes stijlgroepen, en elke groep heeft zijn eigen karakter en functie. We hebben hele eenvoudige modellen, maar ook bijzondere modellen en zelfs energiezuinige modellen die warmteverlies aanzienlijk verminderen. Daarnaast hebben we ook extra veilige modellen. Deze modellen zijn extreem duurzaam, oersterk en kunnen worden voorzien van een driepuntssluiting. Alle deuren zijn ook verkrijgbaar in FSC hout.

buitendeur kopen
buitendeur

Voorlakbehandeling

Al onze deuren kunnen in de fabriek voorzien worden van een voorlakbehandeling. Hierbij worden twee sealer-lagen aangebracht op de deur om de poriën af te sluiten, en daarna wordt er een spuitlaag aangebracht. De spuitlaag kan een lichte, donkere of gekleurde grondlak zijn, afhankelijk van de kleur die jij kiest (keuze uit 5000 kleuren).

Glassoorten

Je kunt zelf kiezen welke glassoort je in je deur wilt. Wij hebben 7 verschillende soorten (zie afbeeldingen), maar daarnaast is het glas ook beschikbaar als isolatie- of veiligheidsglas. Ons veiligheidsglas is zowel bestand tegen inbraak als veilig voor letsel, mocht het breken.

Glassoorten
achterdeuren

Achterdeuren

Veel mensen denken dat voor- en achterdeuren hetzelfde zijn, of in ieder geval sterk op elkaar lijken. Toch zijn er wel duidelijk verschillen: voordeuren openen bijvoorbeeld naar binnen, terwijl achterdeuren naar buiten openen. Achterdeuren zijn ook vaker voorzien van glas dan voordeuren. Wij hebben een groot aanbod verschillende achterdeuren, dus voor ieder wat wils. Onze achterdeuren kunnen vanzelfsprekend ook worden voorzien van hang- en sluitwerk.

Duo deur

Een klassiek ontwerp in een nieuw jasje gestoken, en aangepast aan de eisen van nu. De duo deur is weer helemaal ‘in’. Met deze deur is het namelijk mogelijk om de bovenste helft te openen, terwijl de onderste helft gewoon gesloten blijft. Natuurlijk is de deur ook als normale deur te gebruiken. De deling is voorzien van een speciale tochtstrip en een weldorpel, dus de deur isoleert gewoon en blijft weersbestendig. Ook deze deur kan worden voorzien van een hoogwaardige meerpuntssluiting. Alle duo deuren zijn ook in een ongedeelde variant verkrijgbaar

duo deur
deuren

Maatwerk buitendeuren

Alle deuren zijn leverbaar in verscheidene standaardmaten. Deze deuren worden snel geleverd en gemonteerd. Bijzondere maten zijn geen probleem. Die worden gewoon op maat gemaakt, nadat onze vakman langs is geweest om  alles op te meten. Omdat deze deuren op maat gemaakt moeten worden duurt het wat langer voordat ze door ons gemonteerd kunnen worden, namelijk ongeveer 20 werkdagen.

Wilt u meer weten over buitendeuren? Bel ons op 070 – 397 33 11.